24/7 Bereikbaar

Welkom op de contact pagina van Dakcentrale Damsquare B.V.

Uw professionele en betrouwbare partner in dakdekkersdiensten.

Dakcentrale Damsquare B.V.

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

Wij zijn er trots op om onze klanten de hoogste kwaliteit service te bieden en hebben als doel om aan al uw dakbehoeften te voldoen.

Bent u op zoek naar deskundig advies over uw dak? Of heeft u vragen over onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder.

U kunt ons telefonisch bereiken op elk moment van de dag, 7 dagen per week. Voor spoedgevallen zijn we zelfs dag en nacht bereikbaar. Als u liever een e-mail stuurt, vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze centrale is gevestigd in het hart van Nederland, maar wij bieden onze diensten aan in heel het land. Onze ervaren dakdekkers zijn snel op locatie en staan klaar om aan uw dakbehoeften te voldoen.

Ons werkgebied

Dakcentrale Damsquare B.V. biedt een breed scala aan diensten aan en op uw dak, van reparaties en onderhoud tot renovaties en installaties. Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw dak zo lang mogelijk meegaat.

Wij bieden ook gratis dakinspecties aan en geven u graag een eerlijk en deskundig advies over de conditie van uw dak en welke diensten het best bij uw behoeften passen.

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u vragen over uw dak? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken er naar uit om van u te horen en u verder te helpen.