★★★★★ 4.8/5
Bekijk alle reviews

Bel ons
06 289 582 82

Reviews

Bent u een tevreden klant van Dakcentrale Damsquare B.V.?

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u uw ervaringen zou willen delen op onze reviewpagina. Zo kunnen anderen ook profiteren van uw positieve ervaringen en krijgen ze een beter beeld van onze kwaliteit en service.

Uw mening is voor ons van onschatbare waarde. Wij werken hard om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn en hun verwachtingen overtreffen. Door uw feedback weten we wat we goed doen en waar we nog aan kunnen werken om onze dienstverlening te verbeteren.

Schrijf gerust een Google review en laat ons en andere klanten weten wat u van ons vindt. Of het nu gaat om een reparatie, onderhoud of een nieuwe installatie, wij staan voor u klaar om aan uw dakbehoeften te voldoen en u te voorzien van de hoogste kwaliteit service.

We willen u bedanken voor het vertrouwen in ons en hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn. Heeft u nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken er naar uit om van u te horen.

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★ 4.8/5

Karin van der Meulen
Mijn dak was lek en Dakcentrale Damsquare B.V. heeft het probleem snel opgelost. Ze waren professioneel en efficiënt en hebben het lek gerepareerd zonder de rest van mijn dak te beschadigen. Ik ben zeer tevreden met hun werk.
Ferdinand
Mijn dak had schade opgelopen door een storm en ik had dringend hulp nodig. Dakcentrale Damsquare B.V. was snel ter plaatse en hebben het beschadigde gebied gerepareerd. Ze hebben de klus snel en professioneel afgehandeld en mijn dak ziet er weer als nieuw uit.
Monique Janssen
Ik had last van lekkage rondom de schoorsteen en het dakbedekking was beschadigd. Dakcentrale Damsquare B.V. heeft de schoorsteen opnieuw gevoegd en de beschadigde dakbedekking vervangen. Ze hebben geweldig werk geleverd en ik zou ze zeker aanbevelen.
Jannie
Ik had last van daklekkage rondom mijn dakkapel. Dakcentrale Damsquare B.V. heeft het probleem snel geïdentificeerd en opgelost. Ze hebben de lekkage gerepareerd en het gebied rond de dakkapel versterkt om toekomstige lekkages te voorkomen. Ze hebben geweldig werk geleverd en ik ben zeer tevreden met hun service.
William
Mijn dak was beschadigd door een omgevallen boom. De dakdekkers van dit bedrijf hebben de beschadigde dakpannen vervangen en het dak hersteld. Ze hebben geweldig werk geleverd en mijn dak ziet er weer als nieuw uit. Ik zou ze zeker aanbevelen aan anderen.
F. vd Berg
Ik had last van lekkage rondom mijn dakgoot. Dakcentrale NL heeft de goot schoongemaakt en gerepareerd. Ze hebben ook het afwateringssysteem geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat er geen toekomstige problemen zullen ontstaan. Ze waren zeer professioneel en ik ben zeer tevreden met hun service.