24/7 Bereikbaar

Dakisolatie

dakbedekking

Wilt u ook besparen op uw energierekening?

Overweeg dan om uw dak te laten isoleren. Isolatie zorgt ervoor dat de warmte binnen uw woning blijft. Zo verliest u minder warmte en bespaart u maandelijks op uw energiekosten. Wij kunnen u helpen om uw dakisolatie te verbeteren door bijvoorbeeld een extra isolatielaag of een groen dak te plaatsen. Een groen dak heeft een hogere isolatiewaarde dan de meeste soorten dakbedekking.

Bel ons 06 289 582 82

Goede dakisolatie is van belang voor zowel platte als hellende daken. Bij platte daken zijn er drie mogelijkheden: het koude, warme en omgekeerde dakprincipe. Bij hellende daken zijn er twee principes: isolatie van binnen en van buiten. Steenwol en glaswol zijn goede keuzes voor isolatiemateriaal, maar advies van een specialist is altijd aan te raden.

Binnen of buiten isoleren?

Er zijn twee manieren om dakisolatie aan te brengen: van binnen- of van buitenaf. De eerste optie is meestal goedkoper, maar de tweede optie kan goede resultaten opleveren. Denk eraan dat goede isolatie niet alleen de warmte binnenhoudt, maar ook kou buiten de deur houdt. En in de zomer houdt het de kou binnen zodat uw airco minder hoeft te draaien.

Bel ons 06 289 582 82
soorten dakbedekking
groot dak

Wat zijn de kosten van dakisolatie?

Het isoleren van uw dak brengt kosten met zich mee, maar u verdient dit terug door de besparing op uw energierekening. Bovendien kunt u in aanmerking komen voor subsidies voor isolatie. Let bij het isoleren van uw dak op de dikte van het materiaal en het geluidsisolerende vermogen. De kosten van een dakisolatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het isolatiemateriaal en de werkzaamheden die worden uitgevoerd door de dakdekker.

Bel ons 06 289 582 82

Kortom, wilt u besparen op uw energierekening en bijdragen aan een duurzamere wereld? Laat dan uw dak isoleren. Wij garanderen expertise en vakmanschap. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Dakcentrale Damsquare B.V.?

Bij Dakcentrale Damsquare B.V. bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare service. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en helpen bij het kiezen van de juiste dakbedekking voor uw woning. Wij werken altijd in overleg met u en houden van een transparante werkwijze zodat u altijd weet waar u aan toe bent. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud van uw dakbedekking om lekkages en andere problemen te voorkomen.

Dakbedekking is een uiterst belangrijk onderdeel van uw dak en niet altijd eenvoudig de juiste keuze hierin te maken. Bij Dakcentrale Damsquare B.V. kunt u terecht voor een professionele service en betrouwbaar advies.

Bel ons 06 289 582 82