24/7 Bereikbaar

Dakonderhoud

dakonderhoud

Voorkomen is beter dan genezen

Een slimme manier om hoge kosten te voorkomen is door jaarlijks uw dak te laten onderhouden. Bij Dakcentrale Damsquare B.V. inspecteren onze dakdekkers uw dak op slijtage en schade. Door op tijd kleine mankementen te herstellen voorkomt u grotere beschadigingen en bijbehorende kosten.

Tijdens het dakonderhoud controleren we uw dakbedekking op (beginnende) slijtage en eventuele schade veroorzaakt door bijvoorbeeld storm. Door minimaal één keer per jaar uw dak te laten onderhouden, minimaliseert u de kans op lekkage en andere problemen.

Bel ons 06 289 582 82

Wat doen we tijdens dakonderhoud?

De werkzaamheden tijdens een dakonderhoud verschillen per dak maar een dakinspectie en volledige reiniging van uw dak, dakgoot en hemelwaterafvoeren zijn de meest voorkomende. Ook herstellen we kleine mankementen en nemen we preventieve maatregelen voor risicogebieden op uw dak.

Bij Dakcentrale Damsquare B.V. zorgen we ervoor dat de overlast tijdens de werkzaamheden tot een minimum beperkt wordt. Na afloop laten we de werkplek schoon achter en voeren we het afval verantwoord af.

Bel ons 06 289 582 82
soorten dakbedekking
groot dak

Wat zijn de kosten van dakonderhoud?

De kosten van dakonderhoud zijn afhankelijk van het type woning en de specifieke werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. Voor een goede indicatie kunt u het beste contact opnemen met onze dakdekkers en uw wensen bespreken. Voorkom hoge kosten en laat uw dak regelmatig inspecteren en onderhouden door Dakcentrale Damsquare B.V.

Bel ons 06 289 582 82

Waarom kiezen voor Dakcentrale Damsquare B.V.?

Bij Dakcentrale Damsquare B.V. bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare service. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en helpen bij het kiezen van de juiste dakbedekking voor uw woning. Wij werken altijd in overleg met u en houden van een transparante werkwijze zodat u altijd weet waar u aan toe bent. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud van uw dakbedekking om lekkages en andere problemen te voorkomen.

Dakbedekking is een uiterst belangrijk onderdeel van uw dak en niet altijd eenvoudig de juiste keuze hierin te maken. Bij Dakcentrale Damsquare B.V. kunt u terecht voor een professionele service en betrouwbaar advies.

Bel ons 06 289 582 82